SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2024 EYLÜL-EKİM AYI ARAŞTIRMA ALANINDAKİ BAŞARILARI

WhatsApp Image 2024-10-04 at 17.46.35.jpeg

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2024 EYLÜL AYI ARAŞTIRMA ALANINDAKİ BAŞARILARI

• Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör.Yılmaz SUNGUR ve Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güney ÇETINKAYA ortak olarak görev aldığı 'Training of Trainers Working with Olympic Value Program' konu başlıklı Avrupa Birliği Erasmus+ Gençlik Çalışanları Değişimi programı (KA153) kapsamında Litvanya Ulusal Ajansı tarafından hibe almaya hak kazanmıştır.

Proje Bütçesi: 33.061 Euro

• Spor Bilimleri Fakültesi, Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güney ÇETINKAYA’nın Norveç Spor Bilimleri Üniversitesi ile birlikte yapacağı “Macera Eğitiminin "Friluftsliv" Kavramı Olarak Kültürel Anlamlarını ve Anlayışlarını Keşfetmek: Kültürlerarası Bir Çalışma” konu başlıklı projesi, TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje Bütçesi: 14.100 Euro

• Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ali IŞIN’ın The University of New South Wales (UNSW) Üniversitesi (QS Dünya Üniversiteler sıralamasında Dünyanın en iyi 19. Üniversitesi), School of Population Health, Medicine & Health ile birlikte yapacağı “Drowing prevention through the provision of swimming and water safety skills: A comparative analysis between Türkiye and Australia” konu başlıklı , TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje Bütçesi: 23.400 Dolar

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2024 EKİM AYI ARAŞTIRMA ALANINDAKİ BAŞARILARI

• Spor Bilimleri Fakültesi, Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güney ÇETINKAYA’nın yer aldığı “Spor Tırmanış İçin Titreşimli ve Dinamometreli Kaya Tırmanma Antrenmanı Plakası Geliştirilmesi” isimli proje, TÜBİTAK 1001-Spor Araştırmaları Çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje Bütçesi: 415.320 TL

Eklenme tarihi: 4.10.2024 14:58:15