Motor Davranış ve Uygulamalı Spor Psikolojisi Laboratuvarı

Motor Davranış ve Uygulamalı Spor Psikolojisi Laboratuvarı Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde bulunmaktadır. Laboratuvar bünyesinde, motor öğrenme, psikomotor gelişim, egzersiz ve spor psikolojisi bilim alanlarında öğrencilerimize, öğretim elemanlarımıza ve araştırmacılara dersler ve bilimsel çalışmalarda kullanılmak üzere zengin içerikli ölçüm yaklaşımları sunulmaktadır.

Motor Davranış ve Uygulamalı Spor Psikolojisi Laboratuvarı’nda ilgili cihaz ve ekibin hazır hale getirilerek ölçüm takviminin planlanabilmesi amacıyla, ölçüm hizmetlerinden faydalanmak isteyen sporcu, antrenör, araştırmacı ve akademisyenler tarafından web sayfamızda yer alan talep formunun doldurulması gerekmektedir.

Laboratuvar Kullanım İlke ve Esaslarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Laboratuvar / Cihaz Kullanımı Talep Formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

LABORATUVAR EKİBİ

Koordinatör

aktop-247x300.jpg

Prof. Dr. Abdurrahman AKTOP